Princess Cruises

Sedan 1965 så har Princess Cruises erbjudit sköna kryssningar. Det här kryssningsföretaget ägs av Carnival Corporation & Plc. som även äger kryssningsföretag som Holland America Line. Det här företaget har flera stora skepp. Ett av de största är Royal Princess som har bekväma hytter med balkonger. Företaget har sin bas i Kalifornien men ordnar kryssningar på flera håll i världen. De erbjuder över 360 destinationer. Princess Cruises blev kända genom såpoperan Love Boat som filmades på deras skepp.

Resa med Princess Cruises

Princess Cruises erbjuder kryssningar som tillhör kategorin Premium. Det betyder att man får bra priser, bra mat med många val, fina hytter med möjlighet till sviter, och något som kan påminna lite om en semester på ett fyrstjärnigt hotell fast på vatten. Du kan förvänta dig en rätt så traditionell kryssning. Med trevlig miljö och många olika tjänster. Något som verkligen uppskattas av de som reser på kryssningarna är privata balkonger vilket Princess Cruiser hävdar att de var först med.

Aktiviteter på båtarna

Det råder ingen brist på saker att göra då man kryssar med Princess. Du kan lyssna på intressanta föreläsningar, höra musik, se olika typer av shower och ta det lugnt vid poolen. Restaurangerna på båtarna är bra och erbjuder olika slags maträtter. För det mesta så är det så att maten ingår i priset. Det betyder att du får frukost, lunch, middag och mellanmål utan att behöva betala extra för detta. Samma sak gäller shower. Dessutom så ska vi inte glömma bort att fartyget lägger till i hamnar där du kan kliva av för att uppleva städer. När detta sker så brukar bussar inkluderas då det behövs.