Costa Cruises

Costa lovar att det inte spelar någon roll vilken typ av semester du är ute efter. De kan göra dina drömmar till verklighet med hytter som har havsutsikt och så fantastiska restauranger. Underhållningen är till för vuxna och barn och dessutom så kan du räkna med stopp under resans gång. Att kliva av och utforska exotiska platser är en viktig del av kryssningen med Costa som erbjuder semestrar på flera håll i världen. Du kan börja din kryssning i Sverige, Danmark, Finland, Island eller kanske i Norge. Starthamnen beror på den kryssning som du väljer.

Resa med Costa kryssningar

Costa Cruises största målgrupp är italienare och turister från andra länder som vill besöka Italien. Bolagets ägare finns dock i USA och Storbritannien. Du behöver inte resa långt för att njuta av en Costa kryssning. De erbjuder turer i norra Europa. Upptäck baltstaterna för omkring 5000 kronor. Då kan du börja i Stockholm och resa mellan 2 och 11 nätter. Varje paket är unikt och det finns många val!

Costa har riktigt prisvärda kryssningar i Medelhavet som kan gå på under 2000 kronor. Den här typen av kryssning inkluderar stopp i vackra städer längsmed Italiens kust. Även om barn kan uppskatta aktiviteterna på båten och det sköna vädret så kan de historiska platserna vara av större intresse för vuxna. Ett utmärkt val för den som har gått i pension och som vill resa i ett lugnt och skönt tempo bland franska städer och spanska öar.

Aktiviteter på båtarna

Costa har också populära singelkryssningar. Det här är kryssningar där allting är utformat med tanke på dig som vill resa ensam. På båten så får du underhållning samt en massa sköna aktiviteter som friskvård. Utöver det grundpaket som man beställer så finns det alltid mer att lägga till på båten om du vill det.

Costas kryssningar är kända för att erbjuda komfort och spänning. De olika fartygen har utrustats med allt från bubbelpool till sportplaner där det går att spela basket eller köra aerobics tillsammans med andra mitt ute på havet.