Disney Cruise Line

Om du är ute efter en semester som tar dig in i en fantasivärld på ett verkligt sätt så kan en kryssning med Disney Cruise Line vara det bästa valet. Det här är ett kryssningsföretag som ägs av The Walt Disney Company. Ta dig till Karibiens spännande natur med lyxiga båtar som bjuder på underhållning i världsklass eller upptäck de norska fjordarna. Med Disney Cruise Line så får man en resa som man sällan kommer att glömma!

Resa med Disney Cruise Line

Destinationerna är många och det gör att du i stort sett kan uppleva världens alla under på en båt från Disney Cruise Line. Det finns fyra kryssningsskepp, Dream, Wonder, Fantasy och Magic. Dream och Fantasy är de större skeppen, men allting är relativt och de flesta kommer antagligen att tycka att samtliga Disney kryssningsskepp är stora!

Något som kan vara bra att veta är att du kommer att få en särskild plats i en av fartygets tre restauranger. Det betyder att du och ditt ressällskap kommer att äta i samma restaurang varje kväll under resans gång. Det här är faktiskt mycket bra för det skapar ordning och reda och du slipper köa för att få äta.

Med Disney Cruise Line så kan du få uppleva värmen i Karibien. Upptäck Bahamas eller bege dig längre söderut till Panamakanalen. Det finns också kryssningar i Alaska och i Europa.

Aktiviteter på båtarna

Vad gör man på en Disney-kryssning? Varje dag så får du ett schema som visar dig vad som är på gång den dagen. Det blir shower och lek såväl som möjlighet till sport och kroppsvård. Det finns aktiviteter för alla åldrar på båtarna, och så kommer du ju att kliva iland på spännande platser.