Hurtigruten

Det norska kryssningsföretaget är aktivt världen över. När du hör namnet Hurtigruten så kanske du tänker mer på norska fjordar ön tropiska paradis, och visst kan det vara en resa som du föredrar. Men du kan också ge dig av till hav där det blåser varmt och vattnet är så blått att du undrar om det är en dröm eller på riktigt. Norska Hurtigruten säger att de erbjuder världens vackraste sjöresa där du får uppleva natur i kombination med underbar mat. Företaget inriktar sig på flera målgrupper så Hurtigruten kryssningar är ett bra val oavsett om du är småbarnsförälder eller pensionär på jakt efter ny partner.

Resa med Hurtigruten kryssningar

Vart vill du åka? Du kan ta dig till Asien, Kanarieöarna, Karibien, Medelhavet, Dubai och norra Europa med Hurtigrutens kryssningar. Företaget samarbetar med flera olika kryssningsrederier för att kunna erbjuda bästa möjliga kryssning. Omkring jul så blir det jul- och nyårskryssningar, till våren så ordnas det med vår-kryssningar, man kan kryssa med eller utan barn, och så går det att skapa kombinationsresor med lite av varje.

Boka in bröllopet till havs, kanske nära en vacker söderhavsö, eller testa en generationsresa. Med Hurtigruten kryssningar så finns det många spännande alternativ.

Aktiviteter på båtarna

När du reser iväg på en Hurtigruten kryssning så kan du bada i pooler på båten, äta i olika restauranger, få kroppsbehandlingar och bara se på den fina utsikten. En Hurtigruten kryssning är en unik upplevelse där du kommer ut till havs i en båt som är bekväm och spännande att vistas på.